Sök och boka resa

search
Vart vill du resa?
När vill du resa?
Resenärer  

Tyskland!

Historiska städer, vacker natur och fantastisk kultur.
LÄS MER

Tyskland

Historiska städer, vacker natur och fantastisk kultur.

Berlin

Berlin är staden med något för alla! En trendig storstad med fantastisk kultur och några av världens mest kända klubbar, restauranger och muséer blandat med caféer och barnvänliga parker. Har du varit i Berlin en gång så vill du med all säkerhet resa dit om och om igen.

Schleswig-Holstein

Här kan ni uppleva lite av allt! Det finns stora möjligheter till avslappning, fantastiska naturupplevelser och rolig familjetid, till exempel i det populära badlandet Weissenhäuser Strand. Dessutom är Lübeck alltid värd ett besök. Där kan ni uppleva stadens historiska skönhet och härlig shopping!

Mecklenburg-Vorpommern

Här kommer du utan tvivel att bli förförd av Hansastädernas vackra fasader, skönhet och historia. Flera av dem finns på Unescos världsarvslista. Här hittar du en helt unik natur och imponerande djurliv. En populär och särskilt spännande ö är Rügen, som är Tysklands största semesterö och en perfekt destination för en bilsemester.

9+1 Städte

Niedersachsen är ett av de mest populära resmålen i Tyskland med den livliga huvudstaden Hannover som bjuder på en massa häftiga sevärdheter. De mysiga städerna  tävlar om att ha de vackraste korsvirkeshusen. Dessutom är delstaten omgiven av vacker natur, berg och floder. Området är perfekt för en bilsemester!

Thüringen

Thüringen kallas för Tysklands gröna hjärta och det är helt berättigat, för här är det både grönt och skönt. Upplev den vackra medeltidsstaden Erfurt, kulturella Weimar eller ge er ut på vandring i den fantastiska nationalparken Hainich som arbetar för att skydda det lokala djurlivet.