Disneyland® Paris

Upplev Star Wars och mycket mer på Disneyland® Paris!

Förflytta dig till en galax långt, långt borta med hisnande shower, överraskande upplevelser och oförglömliga möten med Star Wars™-figurer.

Disneyland® Paris erbjuder unika upplevelser för alla. Möt din favorit bland Disney®-karaktärerna och att se de spektakulära showerna. 

Så boka din resa idag med Sembo och upptäck Disneyland® Paris äventyr.

Läs mer...

Från den 13 januari till den 25 mars 2018 kan du uppleva det mest spännande av alla Star Wars™-äventyr när Season of the Force tar över båda Disney®-parkerna med fler intergalaktiska upplevelser än någonsin! Förflytta dig till en galax långt, långt borta där hisnande shower, överraskande upplevelser och oförglömliga möten med Star Wars™-figurer som suger in dig i din alldeles egna Star Wars™-historia. Ett fantastiskt äventyr som ingen Jedi i världen vill missa!

Disneyland® Paris erbjuder äventyrliga och unika upplevelser till alla. I Disneyland® Paris möter du din favorit bland Disney®-karaktärerna och att se ett av de spektakulära showerna med Micke och vännerna, berör både små och stora. Här är underhållning för alla åldrar. Varje år besöker miljoner av turister och familjer Disneyland® Paris och får uppleva att möta de berömda Disney®-karaktärerna och blir road av ett stort utbud av roliga aktiviteter.

Disneyland® Paris har två nöjesparker, Disneyland® Park och Walt Disney Studios® Park, och är ett perfekt mål för sommarens bilsemester.

Våra Disney® temahotell ger dig och din familj möjligheten att njuta av Disneys® värld också på hotellen. Hotellen ligger på bekvämt gångavstånd från Disneyland® Paris två nöjesparker men kan också erbjuda gratis buss mellan hotellen och parkerna flera gånger i timmen. Sembo har unika erbjudanden som ger det lilla extra, till exempel Buffalo Bill's Wild West Show eller lunch och middag på Café Mickey. Dessa möjligheter får du bara när du bor på ett av våra utvalda temahotell. För närvarande erbjuder vi sju exklusiva temahotell, alla med unika teman.

 

SÅ RESER DU

flygresa flygsemester flygbiljett
FLYG - Vi söker bland över 100 flygbolag efter det bästa priset för dig. Du väljer själv vilka flygtider och resdagar som passar dig. Vi gillar flexibilitet. Boka flyg och boendet samtidigt och du är skyddad av paketreselagen och kan känna dig trygg.
Bilsemester Hyrbil
HYRBIL - Boka hyrbil på semestern. På Sembo samarbetar vi med Carnect som är en välkänd biluthyrningsfirma och våra avtal ger dig leveranstrygghet och ett förmånligt pris. Boka hyrbilen innan du reser så blir det både billigare och enklare.
Boka färja med Sembo
FÄRJA - Spara 20% på båtresan. Boka ditt boende och färja samtidigt så får du minst 20% rabatt på båtresan. Rabatten gäller oavsett om du väljer hotell, stuga eller lägenhet.