1 / 54

Nova Onda Hotel

Cabo Frio, Brasilien

Nära Fortes strand

Bekvämligheter

Luftkonditionering
Pool
Bar
Internet
Spa
Parkering
Barnpool
TV
Solstolar
Hårtork
Minibar
Balkong
Balkong eller terrass
Badkar eller dusch
Rökning inte tillåten
Husdjur inte tillåtna
Dusch
Skrivbord

Om Nova Onda Hotel

Nova Onda Hotel ligger centralt i Cabo Frio, en kvarts promenad från både Fortes strand och Japanska ön. Detta hotell ligger 24,7 km från Rua das Pedras och 5,2 km från Praia das Dunas. Känn dig som hemma i ett av de 77 luftkonditionerade rummen med minibarer och LCD-tv. Gratis wi-fi gör att du kan hålla dig uppkopplad. På rummet finns skrivbord och mörkläggningsgardiner. Städning erbjuds dagligen. Avstånd avrundas till närmsta decimal.

Fortes strand - 0,4 km
Praça das Águas - 0,7 km
Paróquia de Nossa Senhora da Assunção - 0,7 km
Itajuru kanal - 0,9 km
Feira de Artesanato - 0,9 km
Casa-Ateliê Carlos Scliar museum - 1 km
Praça Porto Rocha - 1 km
Teatro Municipal de Cabo Frio - 1,1 km
São Bento-stranden - 1,1 km
Japanska ön - 1,1 km
Igreja de São Benedito - 1,1 km
Museu do Surf - 1,2 km
Arpoador Mount - 1,5 km
Sao Mateus Forte - 1,6 km
Rua dos Biquínis - 1,7 km

Gäster har tillgång till bland annat reception (öppen dygnet runt) och hiss. Gratis parkeringsservice erbjuds på plats. Här har du tillgång till fritidsnöjen som inomhuspool och ångbastu. När du vill äta något på detta hotell, kan du välja mellan deras restaurang och deras kafé. Mingla med andra gäster - här erbjuds alla gäster gratis mottagning dagligen. Koppla av med en drink på boendets bar, bar vid poolen eller en av 10 strandbarer.
  • Föräldrar eller vårdnadshavare som reser med barn under 18 år måste uppvisa barnets födelsebevis och fotolegitimation (t.ex. pass) vid incheckning. Om endast en av föräldrarna reser internationellt till Brasilien med barnet, måste denna person dessutom uppvisa attesterad tillåtelse att resa undertecknad av den andre föräldern, i tillägg till barnets födelsebevis och fotolegitimation. Föräldrar eller vårdnadshavare som inte kan eller vill uppvisa en sådan attest måste inneha juridisk attest. Resenärer som planerar att resa till Brasilien med barn bör kontakta ett brasilianskt konsulatkontor innan resan för ytterligare information.
  • Ett barn, 7 år eller yngre, bor gratis i förälders eller vårdnadshavares rum om inga extrasängar används.
  • Djur och assistanshundar är ej tillåtna.
  • Kontantfria betalningsmetoder är tillgängliga för alla transaktioner och gäster får tillgång till rummen med mobilnyckel.

Karta över Nova Onda Hotel

Adress

Nova Onda Hotel

R. Florismundo Baptista Machado

28907050

Cabo Frio, Brasilien

Amelia avatar
Möt Amelia, vår nya reseplanerare