1 / 50

Lumley's Place Guest House

Stellenbosch, Sydafrika

Om Cape Winelands

Laga din egen mat i det delade/gemensamma köket. Privat badrum med dusch, regndusch och gratis toalettartiklar. På rummet finns värdeförvaringsskåp och skrivbord. Städning erbjuds dagligen. Gäster har tillgång till bland annat dator, expressutcheckning och kemtvätt/tvättjänster. Gäster erbjuds flygtransfer tur/retur mot en avgift enligt tidtabell, och avgiftsfri parkering finns på plats. Här erbjuder man säsongsöppen utomhuspool och hyrcyklar. Detta pensionat har även gratis wi-fi, en tv i allmänt utrymme och hjälp med bokning av biljetter och guidade turer. Släck törsten med din favoritdrink i boendets bar. Gradering tillhandahålls av Tourism Grading Council of South Africa (TGCSA) – Sydafrikas officiella organisation för kvalitetsgraderingar.

  • Tidig incheckning är tillgänglig mot en avgift (i mån av tillgänglighet)
  • En avgift tas ut för sen utcheckning

Det är möjligt att listan ovan inte är fullständig, samt att avgifter och depositioner inte inkluderar skatt. Observera att dessa kan komma att ändras.

  • Förhandsbokningar krävs för massage. Bokningar kan göras genom att kontakta detta pensionat innan ankomsten med kontaktuppgifterna i bokningsbekräftelsen.
  • Endast registrerade gäster är tillåtna på boendets rum.
  • Byggnadsarbete pågår i en intilliggande byggnad och oljud därifrån kan förekomma.
  • Boendet välkomnar alla gäster, oavsett sexuell läggning och könsidentitet (HBTQ+-vänligt).

Karta över Lumley's Place Guest House

Adress

Lumley's Place Guest House

Cape Winelands, Kapstaden, Sydafrika

N -33.90292 E 18.952411

Bygg din resa med Amelia, vår AI-reseplanerare