Residencial Baleia Franca

Florianopolis, Brasilien

Residencial Baleia Franca ligger i Florianópolis (i området Canasvieiras), en kvarts bilfärd från både Canasvieiras-stranden och Jurere-stranden. Detta hotell ligger 15 km från Ingleses-stranden och 8,8 km från Brava-stranden. Känn dig som hemma i ett av de 24 luftkonditionerade rummen som har pentry med stor kyl/frys och ugn. Gratis wi-fi gör att du kan hålla dig uppkopplad, och kabel-tv erbjuder underhållning. Avstånd avrundas till närmsta decimal.

Canasvieiras-stranden - 0,9 km
Canasvieiras Pier - 1,6 km
Saint Francis de Paula-kyrkan - 2 km
Cachoeira do Bom Jesus-stranden - 2,3 km
Praia de Canajurê - 2,4 km
Jurere-stranden - 3,5 km
Jurerê shoppingcenter - 6 km
Ponta das Canas-stranden - 7,7 km
São José da Ponta Grossa fästning - 7,9 km
Lagoinha-stranden - 8,1 km
Brava-stranden - 8,8 km
Aqua Show Park - 10 km
Praia do Pontal - 11 km
Santo Antônio de Lisboas strand - 11,9 km
Caminho dos Acores sugar cane mill - 12,8 km

Den största flygplatsen i närheten är Florianópolis-Hercílio Luz Intl. Airport (FLN), Florianópolis, Brasilien - 34,2 km

Detta hotell erbjuder särskilda platser för rökning. Här erbjuds en gratis frukostbuffé dagligen mellan 07.00 och 10.00.
  • Föräldrar eller vårdnadshavare som reser med barn under 18 år måste uppvisa barnets födelsebevis och fotolegitimation (t.ex. pass) vid incheckning. Om endast en av föräldrarna reser internationellt till Brasilien med barnet, måste denna person dessutom uppvisa attesterad tillåtelse att resa undertecknad av den andre föräldern, i tillägg till barnets födelsebevis och fotolegitimation. Föräldrar eller vårdnadshavare som inte kan eller vill uppvisa en sådan attest måste inneha juridisk attest. Resenärer som planerar att resa till Brasilien med barn bör kontakta ett brasilianskt konsulatkontor innan resan för ytterligare information.

Loading map...

Adress

Florianópolis

GPS: N -27.432075 E -48.460181

Bygg din resa med Amelia, vår AI-reseplanerare