Om hotellet

Hotel Yama ligger i Nagano, en fem minuters promenad från både Kitano Cultural Center och Japanese Traditional Paper Museum. Detta hotell ligger 1,3 km från Zenko-ji Temple och 23,7 km från Lake Nojiri. Känn dig som hemma i ett av de 47 luftkonditionerade rummen. Gratis wi-fi gör att du kan hålla dig uppkopplad. Privat badrum med badkar/dusch, gratis toalettartiklar och hårtorkar. Avstånd avrundas till närmsta decimal.

Kitano Cultural Center - 0,2 km
Japanese Traditional Paper Museum - 0,4 km
Junen-ji Temple - 0,4 km
Saiho-ji Temple - 0,6 km
Saisho-in Temple - 0,7 km
Nio-mon Gate - 0,8 km
Saiko-ji Temple - 0,9 km
Sanmon Gate - 1 km
Kankei-ji Temple - 1 km
Zenko-ji Temple - 1 km
Prefekuren Naganos konstmuseum i Shinano - 1,1 km
Shiroyama Zoo - 1,5 km
Ojo-ji Temple - 2,2 km
Mizuno Museum - 3,4 km
Aqua Wing Arena - 4,6 km

Närmaste flygplatser är:
Tokyo (HND-Haneda) - 266,2 km
Tokyo (NRT-Narita Intl.) - 313 km

Gäster har tillgång till bland annat bagageförvaring, tvättmöjligheter och hiss. Parkering (avgift tillkommer) erbjuds på plats. Detta hotell erbjuder särskilda platser för rökning. Hotel Yama har en restaurang som serverar gäster underbar mat. Lokal frukost serveras dagligen mot en avgift från 07.00 till 09.00.
  • Avgift för lokal frukost: JPY 870 för vuxna och JPY 870 för barn
  • Avgift för parkering utan tak: JPY 600 per dag (möjlighet att köra ut och komma tillbaka)

Det är möjligt att listan ovan inte är fullständig, samt att avgifter och depositioner inte inkluderar skatt. Observera att dessa kan komma att ändras.

  • Japans departement för hälsa, arbetsmarknad och välfärd kräver att alla internationella besökare uppger passnummer och nationalitet när de registrerar sig på ett boende av något slag (värdshus, hotell, motell osv.). Dessutom måste boendets ägare ta fotokopior av passen för alla gäster som registrerar sig och arkivera dessa kopior.

Loading map...

Adress

Nagano Nagano

GPS: N 36.65317 E 138.18894