1 / 40

Mercure Norwich Hotel

Norwich, Storbritannien

Om Norwich

Mercure Norwich Hotel ligger i Norwich i affärskvarteren, en 5 minuters bilfärd från Norfolk Broads och 5 minuter från University of East Anglia. Detta hotell med exklusiv profil ligger 1,4 km från Sweetbriar Marshes och 1,7 km från Hellesdon Hospital. Känn dig som hemma i ett av de 107 rummen med platt-tv. Gratis wi-fi gör att du kan hålla dig uppkopplad, och digital-tv erbjuder underhållning. Privat badrum med badkar/dusch, gratis toalettartiklar och hårtorkar. På rummet finns telefon, värdeförvaringsskåp och skrivbord. Avstånd avrundas till närmsta decimal.

Sweetbriar Marshes - 1,4 km
Hellesdon Hospital - 1,6 km
Anderson's Meadow - 1,8 km
Catton Park - 2,1 km
Wensum Park - 2,1 km
Norwich Medieval Churches - 2,9 km
Badminton at Blyth Jex - 2,9 km
John Jarrold Printing Museum - 3,2 km
Magdalen Street - 3,2 km
Norfolk Broads - 3,2 km
Sewell Barn Theatre - 3,3 km
The Plantation Garden - 3,3 km
Inspire Hands-On Science Centre - 3,3 km
Norwich Playhouse - 3,3 km
Norwich Puppet Theatre - 3,4 km

Mercure Norwich Hotel rekommenderar att du använder flygplatsen Norwich (NWI-Norwich Intl.) - 2,9 km

Gäster har tillgång till bland annat gratis dagstidningar i lobbyn, kemtvätt/tvättjänster och reception (öppen dygnet runt). På detta hotell erbjuds event- och konferenslokaler såsom konferensrum och mötesrum. Avgiftsfri parkering erbjuds på plats. Njut av utsikten från deras terrassen och dra nytta av deras gratis wi-fi och bröllopstjänster. Boendet har även en tv i allmänt utrymme och bankettsal. Deras brasserie Brasserie Restaurant, som specialiserat sig på internationell gastronomi, har en loungebar där du kan ta en drink, men du kan även ta det lugnt på rummet med rumsservice dygnet runt. Frukostbuffé serveras på vardagar mellan 05.00 och 09.30 och på helger mellan 05.00 och 10.30 mot en avgift.
  • Avgift för frukostbuffé: GBP 17.95 per person (ungefärligt pris)

Det är möjligt att listan ovan inte är fullständig, samt att avgifter och depositioner inte inkluderar skatt. Observera att dessa kan komma att ändras.

  • Anslutande rum kan erbjudas i mån av tillgång. Gäster kan be om anslutande rum genom att kontakta boendet direkt med kontaktuppgifterna i bokningsbekräftelsen.
  • Kontaktfri incheckning och kontaktfri utcheckning är tillgängliga.
  • Boendet välkomnar alla gäster, oavsett sexuell läggning och könsidentitet (HBTQ+-vänligt).

Karta Mercure Norwich Hotel

Adress

Norwich England

GPS: N 52.65294 E 1.26653

Bygg din resa med Amelia, vår AI-reseplanerare