1 / 100

Om Porto-Vecchio

Casadelmar ligger centralt i Porto-Vecchio, en tio minuters bilfärd från både St Jean-Baptiste kyrka och Bastion de France. Detta hotell med lyxprofil ligger 10,6 km från Santa Giulia strand och 7,4 km från Palombaggia strand. Känn dig som hemma i ett av de 32 individuellt inredda rummen med iPod-dockningsstationer och minibarer. Rummen har privata inredda terrasser. Gratis wi-fi gör att du kan hålla dig uppkopplad, och en platt-tv med kabelkanaler erbjuder all underhållning du behöver. Privat badrum med badkar och dusch, lyxtoalettartiklar och badrockar. Avstånd avrundas till närmsta decimal.

Plage de Carataggio - 5,1 km
La Chiappa - 6,4 km
St Jean-Baptiste kyrka - 7 km
La Chiappas fyr - 7 km
Bastion de France - 7,1 km
Palombaggia strand - 7,4 km
Palombaggia Pond - 7,6 km
Porto-Vecchio Marina - 8 km
Mare a Mare Sud - 9,2 km
Lezza golfbana - 9,4 km
Santa Giulia - 9,7 km
Asciaghju - 10,5 km
Plage d'Acciaju - 10,5 km
Southern Corsica Beaches - 10,5 km
Santa Giulia strand - 10,6 km

Casadelmar rekommenderar att du använder flygplatsen Figari (FSC-Figari - Sud Corse) - 25,7 km

Gäster har tillgång till bland annat gratis dagstidningar i lobbyn, kemtvätt/tvättjänster och reception (öppen dygnet runt). Gäster erbjuds flygtransfer tur/retur mot en avgift (tillgänglig dygnet runt), och gratis parkeringsservice finns på plats. Koppla av på deras fullständiga spa, där du kan passa på att njuta av massage, kroppsbehandlingar och ansiktsbehandlingar. Njut av en dag på den privata stranden och få tillgång till utomhuspool och bastu. Boendet har även gratis wi-fi, conciergetjänster och barnpassning mot en avgift. Gäster kan enkelt ta sig till närliggande attraktioner med boendets buss (avgift tillkommer). Detta hotell har 2 restauranger som serverar bra mat, som till exempel Le Casadelmar. Du kan också välja att lata dig på rummet med rumsservice (under begränsade tider). Avsluta dagen med en drink på boendets bar eller bar vid poolen. Frukostbuffé serveras dagligen mot en avgift från 08.00 till 10.30. Detta boende har fått sin officiella stjärngradering från Frankrikes Turistutvecklingsbyrå, ATOUT France. Detta boende är stängt från 1 november till 31 maj.

Du ska betala följande avgifter på boendet:

  • Stadsskatt: 2.20 EUR per person per natt. Skatten gäller inte barn under 18 år.

Vi har listat alla tilläggsavgifter som boendet har upplyst oss om.

  • Avgift för frukostbuffé: EUR 41 för vuxna och EUR 41 för barn
  • Avgift för flygtransfer: EUR 300 per fordon (tur och retur)
  • Avgift för extrasäng: EUR 110.0 per natt

Det är möjligt att listan ovan inte är fullständig, samt att avgifter och depositioner inte inkluderar skatt. Observera att dessa kan komma att ändras.

  • Kontanttransaktioner på boendet kan inte överstiga EUR 1000, på grund av statliga bestämmelser. Du kan få mer information genom att kontakta boendet med kontaktinformationen i bokningsbekräftelsen.
  • Förhandsbokningar krävs för massage och spabehandlingar. Bokningar kan göras genom att kontakta detta hotell innan ankomsten med kontaktuppgifterna i bokningsbekräftelsen.
  • Kontaktfri utcheckning är tillgänglig.

Karta Casadelmar

Adress

Porto-Vecchio Corse-du-Sud

GPS: N 41.593938 E 9.31071

Bygg din resa med Amelia, vår AI-reseplanerare