1 / 27

Zangarna Game Lodge

Vaalwater, Sydafrika

I Vaalwater

Bekvämligheter

Bar
Internet
Parkering
Vattenkokare
Kaffebryggare
Diskmaskin
Ugn
Säkerhetsbox
Brödrost
Hårtork
Trädgård
Mikrovågsugn
Balkong
Terrass
Balkong eller terrass
Badkar eller dusch
Rökning tillåten
All inclusive
Husdjur inte tillåtna
Dusch
Skrivbord
Frys

Om Zangarna Game Lodge

Zangarna Game Lodge ligger i Vaalwater, ett stenkast från Waterberg Biosphere Reserve. Detta fritidshus med all-inclusive ligger 38 km från Welgevonden Main Gate och 39,4 km från Welgevonden viltreservat. Känn dig som hemma i ett av de 6 individuellt inredda rummen som har kök med stor kyl/frys och ugn. Rummen har privata inredda balkonger/terrasser. Gratis wi-fi gör att du kan hålla dig uppkopplad. På rummet finns värdeförvaringsskåp och skrivbord. Städning erbjuds dagligen. Avstånd avrundas till närmsta decimal.

Waterberg Biosphere Reserve - 0,1 km
Welgevonden Main Gate - 38 km
Welgevonden viltreservat - 39,4 km
Lebolobolo Game Farm - 47,4 km
D’Nyala Game Reserve - 47,8 km
Kamonandes naturreservat - 50,7 km

Gäster har tillgång till bland annat tvättmöjligheter, bibliotek och värdeförvaringsskåp i receptionen. Avgiftsfri parkering erbjuds på plats. Upplev en safari och få tillgång till utomhuspool. Boendet har även gratis wi-fi, ett picknickområde och utomhusgrill. Denna sportstuga är all inclusive. Priser inkluderar måltider och dryck på matställen inom området. Avgifter kan tillkomma på vissa restauranger för särskilda middagar, rätter, drycker och andra bekvämligheter.

Gäster på Zangarna Game Lodge kan äta gott på Zangarna. Släck törsten med din favoritdrink i boendets bar. Här erbjuds en gratis kontinental frukost dagligen mellan 07.00 och 09.00.

Karta över Zangarna Game Lodge

Adress

Zangarna Game Lodge

2 Blaaubank

0530

Vaalwater, Sydafrika

Amelia avatar
Möt Amelia, vår nya reseplanerare