LEGOLAND® – en upplevelse för hela familjen

LEGOLAND® Billund i Danmark är en av Nordens populäraste nöjesparker för hela familjen och den perfekta semesterdestinationen för alla LEGO-entusiaster! Kliv in i en fantastisk värld av LEGO® och upplev allt som parken har att erbjuda.

När du bokar din resa till Legoland Billund Resort med Sembo får du upp till 20% rabatt på färjebiljetten till och från Danmark när du köper färja och boende tillsammans.

LEGOLAND® – en upplevelse för hela familjen

Legoland® Billund - paradiset för barn och lego-entusiaster

Promenera runt i miniland och se hela världen i LEGO-miniatyr eller bekämpa DUPLO®-invasionen i den interaktiva attraktionen Apocalypseburg Sky Riders. Legoland är fylld av åkattraktioner, lekområden och andra aktiviteter som garanterar underhållning i dagar.

LEGOLAND® Billund erbjuder flera boendemöjligheter i parken, från hotell och stugor till camping och vildmarkstunnor. Bo som en riddare på LEGOLAND Castle House, sov gott i en trätunna på LEGOLAND Holiday Village eller upplev en värld full av LEGO på Hotel LEGOLAND.

Ni hittar även mängder av andra boenden i närheten av Legoland med kort gång- eller köravstånd till parken. Finns tid över till att utforska mer än LEGOLAND®, går det att enkelt kombinera sitt besök med en utflykt till en av de andra parkerna som ingår i Legoland Billund Resort.

Miniland

Vill du uppleva den stora världen i miniformat, leka bland berömda byggnader och upptäcka spännande miljöer? Miniland är LEGOLANDs stolthet, där färgglada miniatyrer av huvudstäder, småstäder och andra platser har byggts upp med hjälp av över 20 miljoner LEGO-klossar.

Nytt för 2024: Greta Gris kommer till LEGOLAND®

LEGO® DUPLO® Greta Gris Playground är Legolands stora nyhet i år och ett lekområde som erbjuder massor av roliga upplevelser för de minsta! Här kan ni träffa Greta och hennes bror George, leka i Gretas trädkoja, klättra ombord på Morfar Gris båt och hoppa i lerpölar. Möjligheterna är ändlösa för de små!

Upp till 20% på färjan

När du bokar din resa till LEGOLAND Billund med Sembo får du upp till 20% rabatt på färjan till och från Danmark. Detta gäller när du väljer att boka färjan och boendet samtidigt. Det rabatterade priset visas direkt i Sembos reseverktyg.

Rabatten gäller på alla Stena Line-färjor som avgår från Halmstad och Göteborg.

Flyg från Stockholm till Billund

Det tar en dryg timme att flyga från Stockholm till Billund i Danmark. SAS flyger fem gånger i veckan mellan Stockholm Arlanda och Billund och mellan juni-augsti flyger Norwegian Air mellan Stockholm Arlanda och Billund två gånger i veckan.

Legoland ligger endast en 4 kilometers bilfärd från Billunds flygplats. Det är smidigt att hoppa på en av de lokala bussarna (linje 43 och 143) som går mellan flygplatsen och nöjesparken. De kör flera gånger per dag. All information om busstider och linjer hittar du på  rejseplanen.dk. Väljer man att ta taxi kostar det runt 100 DKK från flygplatsen till Legoland.

Från Skåne: Ta bilen över Öresundsbron eller på färjan till Helsingør

Bor du i Skåne är det snabbaste sättet att ta sig till Legoland med bil. Kör antingen över Öresundsbron från Malmö till Köpenhamn eller ta bilen på färjan till Helsingør från Helsingborg och kör sedan mot Köpenhamn. Efter Köpenhamn följer du skyltarna mot Kolding via Odense och därefter mot Billund.

Läs mer om hur du tar till LEGOLAND från Sverige

Populära boenden vid Legoland Billund Resort

Hotellförslag
Hotell med 3 stjärnor
Upptäck de mest populära och prisvärda hotellen här!
Hotell med 4-5 stjärnor
Upptäck de mest populära och lyxiga hotellen här!
Camping, hus och lägenheter
Upptäck våra mest populära och prisvärda boenden här!
Bygg din resa med Amelia, vår AI-reseplanerare