Resor utanför boxen

På Sembo vill vi göra det möjligt för dig att åka på resan du alltid drömt om. Vi vill att du ska våga boka resan som känts för krånglig att planera eller resan som är helt utanför boxen.

Visste du att vi är den enda resebyrån i världen som erbjuder ett reseverktyg som gör det en baggis att bygga och boka även de krångligaste resorna?

Åk på en semester bortom det förutsägbara och inspireras av våra resor utanför boxen!

Resor utanför boxen

Att resa utanför boxen ska vara enkelt

En vecka på Mallorca eller några dagar i Berlin? Det finns ett lugn i att åka på en resa som känns enkel eller bekant. Men sedan kommer den där känslan krypandes... att man önskar man hade provat något annorlunda, rest på ett annat sätt eller upptäckt något nytt!

Det är där Sembos resor utanför boxen kommer in i bilden. Att resa utanför boxen handlar om att våga göra det som kanske tidigare känts omöjligt eller svårt att planera. Det kan vara att utforska flera ställen på en och samma resa, eller att resa på ett helt nytt sätt som du aldrig förr övervägt.

Boka en av våra spännande kombinationsresor som är så mycket mer än bara två resmål, eller inspireras och bygg din egen. Det blir inte enklare än med Sembo!

Sett i media
Resor utanför boxen i Europa
Resor utanför boxen - resten av världen
Det är en baggis att boka krångligt
Ett nytt sätt att resa
Sembo är den enda resebyrån i världen där du kan bygga och boka hela din resa, från start till slut, precis som proffsen.
Bygg din resa med Amelia, vår AI-reseplanerare