SKIDSEMESTER I
SVERIGE

Bra skidåkning på hemmaplan!
Det har blivit allt mer populärt att åka skidor i den svenska fjällvärlden. Här har vi ofta tidig snöpremiär..
Läs mer...

Här har vi ofta tidig snöpremiär i november och välpreparerade pister ända in i april. Oavsett vilket resmål eller ändamål du väljer har vi ett varierande utbud av boendealternativ. Vi erbjuder hotell, lägenhet eller stugor från 4 upp till 14 personer. Så nu är det bara att slipa stålkanterna, justera bindningarna och damma av hjälmarna.

SÅ RESER DU

flygresa flygsemester flygbiljett
FLYG - Vi söker bland över 100 flygbolag efter det bästa priset för dig. Du väljer själv vilka flygtider och resdagar som passar dig. Vi gillar flexibilitet. Boka flyg och boendet samtidigt och du är skyddad av paketreselagen och kan känna dig trygg.
Bilsemester Hyrbil
HYRBIL - Boka hyrbil på semestern. På Sembo samarbetar vi med Carnect som är en välkänd biluthyrningsfirma och våra avtal ger dig leveranstrygghet och ett förmånligt pris. Boka hyrbilen innan du reser så blir det både billigare och enklare.
Boka färja med Sembo
FÄRJA - Spara 20% på båtresan. Boka ditt boende och färja samtidigt så får du minst 20% rabatt på båtresan. Rabatten gäller oavsett om du väljer hotell, stuga eller lägenhet.