Sök och boka resa

search
Vart vill du resa?
När vill du resa?
Resenärer  

Resor till Spanien

Resor till Spanien

 

Res till Spanien
Res till Spanien

Resor till Spanien

Låt dig förföras av det vackra och varierade Spanien vars klimat hör till Europas bästa.

Visa alla hotell i Spanien

Spanien – upplev den spanska atmosfären
Låt dig förföras av det vackra och varierade Spanien vars klimat hör till Europas bästa. Längst i söder sträcker sig badsäsongen från slutet av april till början av november. Här är även vintrarna milda med temperaturer uppemot tjugo grader och goda chanser till sol under din semester.Spanien är känt för sina ikoniska landmärken som det kungliga slottet i Madrid, Sagrada Familia i Barcelona och Alhambra i Granada. Spaniens största stad är Madrid, landets huvudstad, som är känt för sin rika kulturscen, livliga nattliv och fantastiska museer som Pradomuseet och Reina Sofia-museet. Barcelona, beläget i regionen Katalonien, lockar besökare med sina modernistiska byggnader, som den berömda arkitekten Antoni Gaudís verk, inklusive den spektakulära basilikan La Sagrada Familia.Utöver fastlandet tillhör de Kanariska öarna och Balearerna Spanien. Kanarieöarna, belägna utanför Afrikas kust, erbjuder varmt klimat året runt vilket gör dem till en populär destination för sol- och badsemester. Balearerna, inklusive öarna Mallorca, Menorca och Ibiza, är också kända för sina vackra stränder, kristallklart vatten och härliga nattliv. Boka din resa till Spanien med oss på Sembo!

Spanien – upplev den spanska atmosfären

Låt dig förföras av det vackra och varierade Spanien vars klimat hör till Europas bästa. Längst i söder sträcker sig badsäsongen från slutet av april till början av november. Här är även vintrarna milda med temperaturer uppemot tjugo grader och goda chanser till sol under din semester.

Spanien är känt för sina ikoniska landmärken som det kungliga slottet i Madrid, Sagrada Familia i Barcelona och Alhambra i Granada. Spaniens största stad är Madrid, landets huvudstad, som är känt för sin rika kulturscen, livliga nattliv och fantastiska museer som Pradomuseet och Reina Sofia-museet. Barcelona, beläget i regionen Katalonien, lockar besökare med sina modernistiska byggnader, som den berömda arkitekten Antoni Gaudís verk, inklusive den spektakulära basilikan La Sagrada Familia.

Utöver fastlandet tillhör de Kanariska öarna och Balearerna Spanien. Kanarieöarna, belägna utanför Afrikas kust, erbjuder varmt klimat året runt vilket gör dem till en populär destination för sol- och badsemester. Balearerna, inklusive öarna Mallorca, Menorca och Ibiza, är också kända för sina vackra stränder, kristallklart vatten och härliga nattliv. Boka din resa till Spanien med oss på Sembo!


Knapp

Populära familjehotell i Spanien

Populära hotell för vuxna i Spanien

Semesterhus i Spanien

Hyr ett semesterboende och njut av det spanska livet, just som du vill ha det. 

Semesterhus i Spanien

Hotell + flyg till Spanien: Extra bra flygpriser just nu!

Weekendresor till Spanien

 
Fakta om Spanien
Huvudstad

 

Madrid
Tidsskillnad

 

0/-1 timmar
Språk

 

Spanska
Valuta

 

Euro

Fakta om Spanien

Huvudstad

 

Madrid

Tidsskillnad

 

0/-1 timmar

Språk

 

Spanska

Valuta

 

Euro


Knapp


Res till Frigiliana
Boenden i Frigiliana ›

Resor till Frigiliana

Res till Frigiliana

Boenden i Frigiliana ›

Knapp
Spanien
Låt dig förföras under din semester av vackra och varierade Spanien! Njut av de långa härliga sandstränderna, bada i gnistrande klarblått vatten, låt dig ryckas med i en eldig flamenco och smaka Spaniens specialiteter som tapas och paella. På Sembo kan du boka både flyg, hotell, hyra semesterlägenhet eller semesterhus.Du kommer att under din semester i Spanien märka att det råder en avslappnad atmosfär där umgänge, god mat och dryck prioriteras högre än perfektionism och punktlighet. Dessutom umgås hela familjen ofta på restauranger och barer vilket gör att gator och torg sjuder av folkliv långt in på natten. Att resa till Spanien innebär att man lätt blir smittad av spanjorernas livsglädje!Fotboll har en särskilt viktig plats i Spanien och med sina framstående klubbar och entusiastiska fans är Spanien en nation som älskar och lever för fotboll. Stadion Santiago Bernabéu i Madrid är hemmaarena för Real Madrid och i Barcelona heter stadion Camp Nou, hemmaarena för FC Barcelona, Att se en match på plats kan vara en oförglömlig upplevelse oavsett om du älskar fotboll eller inte.Här finns också magnifika kulturskatter och några av Europas hippaste storstäder. Gör en resa till den romantiska staden Sevilla, det imponerande palatset Alhambra i Granada och moskén i Cordoba. Spaniens båda världsmetropoler Madrid och Barcelona erbjuder trendig shopping, sevärda konstmuseer och ett hett nattliv som man får ett smakprov på under en weekend. I Barcelona kan du välja ditt boende mellan hotell eller semesterlägenhet. Är du sugen på att hyra ett semesterhus eller en semesterlägenhet har vi stort urval längs med fastlandskusten och Mallorca.Resor inom Spanien är också lätta att göra, har man sitt boende till exempel på Costa Blanca är det lätt att resa till Madrid över dagen med snabbtåget.
 
Klimatet hör till Europas bästa
Längst i söder sträcker sig badsäsongen från slutet av april till början av november. Här är även vintrarna milda med temperaturer uppemot tjugo grader och goda chanser till sol under din semester.Ta ett flyg till Kanarieöarna och du får uppleva svensk högsommarvärme året runt.

Spanien

Låt dig förföras under din semester av vackra och varierade Spanien! Njut av de långa härliga sandstränderna, bada i gnistrande klarblått vatten, låt dig ryckas med i en eldig flamenco och smaka Spaniens specialiteter som tapas och paella. På Sembo kan du boka både flyg, hotell, hyra semesterlägenhet eller semesterhus.

Du kommer att under din semester i Spanien märka att det råder en avslappnad atmosfär där umgänge, god mat och dryck prioriteras högre än perfektionism och punktlighet. Dessutom umgås hela familjen ofta på restauranger och barer vilket gör att gator och torg sjuder av folkliv långt in på natten. Att resa till Spanien innebär att man lätt blir smittad av spanjorernas livsglädje!

Fotboll har en särskilt viktig plats i Spanien och med sina framstående klubbar och entusiastiska fans är Spanien en nation som älskar och lever för fotboll. Stadion Santiago Bernabéu i Madrid är hemmaarena för Real Madrid och i Barcelona heter stadion Camp Nou, hemmaarena för FC Barcelona, Att se en match på plats kan vara en oförglömlig upplevelse oavsett om du älskar fotboll eller inte.

Här finns också magnifika kulturskatter och några av Europas hippaste storstäder. Gör en resa till den romantiska staden Sevilla, det imponerande palatset Alhambra i Granada och moskén i Cordoba. Spaniens båda världsmetropoler Madrid och Barcelona erbjuder trendig shopping, sevärda konstmuseer och ett hett nattliv som man får ett smakprov på under en weekend. I Barcelona kan du välja ditt boende mellan hotell eller semesterlägenhet. Är du sugen på att hyra ett semesterhus eller en semesterlägenhet har vi stort urval längs med fastlandskusten och Mallorca.

Resor inom Spanien är också lätta att göra, har man sitt boende till exempel på Costa Blanca är det lätt att resa till Madrid över dagen med snabbtåget.

 

Klimatet hör till Europas bästa

Längst i söder sträcker sig badsäsongen från slutet av april till början av november. Här är även vintrarna milda med temperaturer uppemot tjugo grader och goda chanser till sol under din semester.Ta ett flyg till Kanarieöarna och du får uppleva svensk högsommarvärme året runt.


Knapp

Är du intresserad av andra destinationer?