Här är det varmast

Var i världen är det varmast?

Vet du kanske vart du vill åka men inte när eller när du vill åka men inte vart? Kolla in vår värmeguide över olika resmål och vilka månader som är varmast. Sembo har mängder av hotell, lägenheter och semesterboende på sköna, varma platser i Europa, Asien, Afrika, Nordamerika och Sydamerika. Klicka in på månaderna för att se var det är varmast när du just du vill åka. Hett, ljummet eller mittemellan.

Behöver du ta en välbehövlig solsemester? Unna dig en resa till värmen för att ladda dina batterier och slappna av. 

Sembo har mängder av hotell, lägenheter och semesterboende på alla varma platser i Europa, Asien, Afrika, Nordamerika, Sydamerika och Oceanien! Klicka in på månaderna för att se var det är varmast när du vill åka iväg och uppleva värmen.

 

SÅ RESER DU

flygresa flygsemester flygbiljett
FLYG - Vi söker bland över 100 flygbolag efter det bästa priset för dig. Du väljer själv vilka flygtider och resdagar som passar dig. Vi gillar flexibilitet. Boka flyg och boendet samtidigt och du är skyddad av paketreselagen och kan känna dig trygg.
Bilsemester Hyrbil
HYRBIL - Boka hyrbil på semestern. På Sembo samarbetar vi med Carnect som är en välkänd biluthyrningsfirma och våra avtal ger dig leveranstrygghet och ett förmånligt pris. Boka hyrbilen innan du reser så blir det både billigare och enklare.
Boka färja med Sembo
FÄRJA - Spara 20% på båtresan. Boka ditt boende och färja samtidigt så får du minst 20% rabatt på båtresan. Rabatten gäller oavsett om du väljer hotell, stuga eller lägenhet.