Sök och boka resa

search
 1. Residence L'Edelweiss ligger i Mont-de-Lans. Närmaste flygplats är Chambery-Savoie Airport, 135 km bort. Närliggande aktiviteter är Snow-Parken och Amphibia Complex.
  Storlek (m²)
  0
  Internet
  Ja
  Land
  Frankrike
  Region
  Alperna
  Ort
  Les 2 Alpes

  Beskrivning av hotell: Residence L Edelweiss i Les 2 Alpes

  Faciliteter och tjänster inkluderar Wi-Fi/internetuppkoppling, parkering, pool, sällskapsdjur är tillåtna efter förfrågan (extra avgift) och hiss.

  I rummens utrustning ingår Wi-Fi (extra avgift), barnsängar fås efter förfrågan (extra avgift), TV (extra avgift), pentry, kylskåp, kaffe- och tebryggare, mikrougn och dusch.

  Incheckning: från kl. 17:00. Utcheckning: fram till kl. 10:00.

  Incheckning: Nycklar hämtas i receptionen Vacancéole (9 rue des Sagnes – 38860 Les 2 Alpes).

  ** Sänglinne och handdukar tillhandahålls för kortare vistelser (mellan 1 och 6 nätter). För kortare vistelser ingår slutstädning i priset, med undantag för kök och matsalsutrustning, som måste städas av gästen.

  För längre vistelser (från 7 nätter eller mer) ingår inte sänglinne, handdukar och slutstädning i priset. Denna tjänst är tillgänglig mot en extra kostnad. Kök och matsalsutrustning måste städas av gästen, om inte kan extra avgift tillkomma.

  Observera att bäddning inte förbereds av personalen. Om gästen vill ordna denna tjänst måste den bokas i förväg och en extra kostnad per säng tillkommer.

  Adress: Avenue de Muzelle 38, Mont de Lans 38860, Frankrike.

  Adress

  Avenue de Muzelle 38 38860 Mont de Lans GPS: N 45.014 E 6.124

  Fakta

  Storlek (m²) 0
  Internet Ja
  Land Frankrike
  Region Alperna
  Ort Les 2 Alpes