Sök och boka resa

search
Halmstad
» Våra resmål » Sverige » Södra Sverige » Halmstad

Halmstad i Sverige

Sommarparadiset på Västkusten

Halmstad i Sverige

Halmstad är en unik pärla i västra Sveriges kustband. Som en liten storstad har Halmstad ett rikt utbud av upplevelser att erbjuda för alla åldrar.

Sol, strand och hav

Halmstads bästa sida visar sig sommartid. Jakten om favoritplatsen längs den kilometerlånga sandstranden Tylösand börjar redan tidigt på morgonen. Här trängs turister med lokalinvånare och känslan av att vara vid Medelhavet är påtaglig. Svalkande dopp och gyllene sand mellan tårna har gjort detta till ett populärt besöksmål år efter år. När soltimmarna börjar räknas ner förvandlas Hotel Tylösand med sin After Beach till den självklara träffpunkten för alla med glatt festhumör. Här kan festen pågå långt in i den ljusa natten.

Halmstad City

I Halmstad varvas charmiga gator och torg med restauranger, livliga barer och trendiga butiker. Torghandeln på Stortorget och caféerna på Lilla torg är några av Halmstadsbornas vanliga tillhåll. När solen sjunker söker sig många till floden Nissans kajer för trevliga kvällspromenader. Här finns idag Halmstads lyxigaste bostäder att beskåda och mysiga uteserveringar att upptäcka.

Barnens Halmstad

Om barnen får bestämma kommer resan att gå mot Halmstads Äventyrsland! Spännande temapark med vattenland, karuseller och en dinosauriepark med inte mindre än 20 dinosaurier i naturlig storlek. Här kan familjen roa sig med att göra arkeologiska utgrävningar, åka fartfyllda rutschkanor och karuseller eller varför inte göra sin egen glass i äventyrsglassbaren?

Besök Halmstad du också!