LEGOLAND®

Höstlov & halloween på LEGOLAND®

LEGOLAND® - skoj för hela familjen!
Så på med cowboyhatten och indianfjädern, för LEGOREDO® Town är vildare än någonsin! Nu kan ni flyga som örnar i årets nyhet Flying Eagle!
Läs mer...

LEGOLAND® är nu ännu mer jihaaa!

LEGOLAND® fyller 50 år – så på med cowboyhatten och indianfjädern, för LEGOREDO® Town är vildare än någonsin! Nu kan ni flyga som örnar. I årets nyhet Flying Eagle känner ni suget i magen när rutschbanan kastar sig ut från Örnklippan, 11 meter ovanför marken, och i skenande fart susar förbi präriens LEGO djur. Även LEGO Canoe är ny och står klar till vår 50:e säsong. Kom in och upplev vilda västern på LEGOLAND® – större, vildare och häftigare än någonsin! Ninjorna bjuder in till bio med sin nya LEGO NINJAGO 4D-film som ni kan uppleva på LEGOLAND®. Ni kan även se LEGOLAND® uppifrån i LEGOTOP eller hoppa på LEGO Tåget och känna hur det nästan suger i magen.
Hövding Långöra väntar med pinnbröd i indianlägren och ni kan få era första körkort i SEAT Trafikskolan. När ni är redo för action kan ni bekämpa det onda i den häftiga 3D-upplevelsen i LEGO NINJAGO The Ride, få pirr i magen med fritt fall i Polar X-plorer och vaska guld till ett stort mynt. 

LEGOLAND® är byggt av över 60 miljoner LEGO® klossar med massor av WOW för hela familjen. Gör er redo för fjärilar i magen i rutschkanorna, vattenlek hos piraterna, massor av imponerande LEGO® modeller, full fart i LEGO DUPLO® Land och kanske hittar ni Olsenbanden (Jönssonligan) i Miniland?

Dyk in i en värld av äventyr i LEGOLAND® Billund Resort där vattenland, djurparker och mycket annat roligt väntar på dig. Bo på Lalandia och ge både barnen och de vuxna en upplevelse för livet.

Vi ser fram emot en ännu vildare säsong med er på LEGOLAND®.

 

SÅ RESER DU

flygresa flygsemester flygbiljett
FLYG - Vi söker bland över 100 flygbolag efter det bästa priset för dig. Du väljer själv vilka flygtider och resdagar som passar dig. Vi gillar flexibilitet. Boka flyg och boendet samtidigt och du är skyddad av paketreselagen och kan känna dig trygg.
Bilsemester Hyrbil
HYRBIL - Boka hyrbil på semestern. På Sembo samarbetar vi med Carnect som är en välkänd biluthyrningsfirma och våra avtal ger dig leveranstrygghet och ett förmånligt pris. Boka hyrbilen innan du reser så blir det både billigare och enklare.
Boka färja med Sembo
FÄRJA - Spara 20% på båtresan. Boka ditt boende och färja samtidigt så får du minst 20% rabatt på båtresan. Rabatten gäller oavsett om du väljer hotell, stuga eller lägenhet.