Sök och boka resa

search
Zell am See
» Våra resmål » Österrike » Alperna » Zell am See

Zell am See i Österrike

Välkänd favorit med snögaranti.

30 år som researrangör

30 år som researrangör

En del av Stena Line

En del av Stena Line

Delbetala din resa

Delbetala din resa

Prisgaranti på boende

Prisgaranti på boende

97% nöjda kunder

97% nöjda kunder

Tel: 042 - 37 85 00

Tel: 042 - 37 85 00

Zell am See i Österrike

Zell am See ligger vackert vid foten av berget Schmittenhöhe och bredvid den majestätiska sjön Zeller See. Staden är förhållandevis stor för att vara i Alperna och har förutom skidåkning ett stort utbud av restauranger, shopping, barer, diskotek och aktiviteter för hela familjen. Kort och gott, här finns något för alla!

Efter en lång skiddag när bergstopparna försvinner in i natten, börjar det riktiga livet i orten. Prova att åka rodel i månsken eller ta en romantisk tur med häst och släde. Njut av den unika stämningen i den lilla staden mellan berget och sjön.

* Rött och blått i backen.*

Skidområdet Europa Sportregion, som täcker in Zell am See och Kaprun erbjuder utmaningar för alla! Oavsett hur du väljer att ta dig ner för berget, på skidor eller snowboard, kommer du definitivt att ha roligt här.

Pisterna är mer röda och blå än svarta även om den som är lite uppfinningsrik och äventyrslysten nog kan finna sitt lystmäte här. Speciellt när snön just fallit. Vill du prova en riktig "höjdare" så är det inte långt med buss till Kaprun med glaciären Kitzsteinhorn, 3 200 meter över havet. Här är skidåkningen något flackare och enklare än i Zell am See, och naturupplevelsen är klart svårmatchad med underbara vyer.

Schüttdorf.

Sembo erbjuder också boende i ortsdelen Schüttdorf med stora liftar upp i skidsystemet. Här erbjuder vi bra lägenheter och även hotell. Området har bra restauranger och barer.

Resetips.

Om du väljer att flyga till München hjälper vi dig med hyrbil för att komma till din skidort. Det finns också tågförbindelser från flygplatsen till många österrikiska skidorter som Zell am See, se www.oebb.at. Se till att du har god tidsmarginal till flyget hem.

Shuttle service.

Ungefär 35 taxibilar tar hand om transfer från flygplatsen i Salzburg. För € 37 körs varje gäst direkt till sitt hotell. Tur och retur kostar € 69 (reservation för ev prishöjning). www.holiday-shuttle.at