Sök och boka resa

search
» Våra resmål » Tyskland » Nordrhein-Westfalen » Dusseldorf » Shopping

Shopping i Dusseldorf

Shopping

30 år som researrangör

30 år som researrangör

En del av Stena Line

En del av Stena Line

Delbetala din resa

Delbetala din resa

Prisgaranti på boende

Prisgaranti på boende

97% nöjda kunder

97% nöjda kunder

Tel: 042 - 37 85 00

Tel: 042 - 37 85 00

Modestaden Düsseldorf är en elegant shopping-metropol. Den exklusiva praktbulevarden Königsallee med sina talrika lyxaffärer, de tjusiga varuhusen, Schadowstraße och den legendariska gamla stadskärnan med de trendiga butikerna uppfyller alla shoppingdrömmar.

Königsallee
Düsseldorfs Königsallee som kärleksfullt kallas för "Kö" är en av världens vackraste boulevarder med sina eleganta shoppingpassager. Allt fler renommerade designers slår sig ner på Königsallee med lyxiga och exklusiva affärer. I Düsseldorf hittar du alla de stora namnen inom mode: Armani, Kenzo, JOOP, Jil Sander och många fler.

Schadowstraße
Schadowstraße är en av de mest välbesökta affärsgatorna i Tyskland. Talrika varuhus och affärer kantar gatan som ansluter sig till Königsstraße.

Den gamla stadskärnan
Den gamla stadskärnan är känd för sina många ölstugor och sägs vara världens längsta bardisk. Här erbjuds shoppingnöje med speciell karaktär. I gränderna hittar du kuriosa och trend i genuina affärer och innebutiker. Ung eller gammal spelar ingen roll - hit kommer alla för mode, konst och design. Prisvärd, annorlunda och exklusiv – så kan man sammanfatta Düsseldorfs främsta modeadress.