Sök och boka resa

search
Cala d´Or
» Våra resmål » Spanien » Mallorca » Cala d´Or

Cala d´Or i Spanien

Semester runt flera vackra badvikar

30 år som researrangör

30 år som researrangör

En del av Stena Line

En del av Stena Line

Delbetala din resa

Delbetala din resa

Prisgaranti på boende

Prisgaranti på boende

97% nöjda kunder

97% nöjda kunder

Tel: 042 - 37 85 00

Tel: 042 - 37 85 00

Cala d´Or i Spanien

Mallorcas östra kust skiljer sig väsentligt från den norra och södra. Här hittar du mängder av små undanskymda badvikar, sk Calas. En semester i Cala d'Or innebär ett lugnt tempo i en avslappnande miljö. Har du golfkluborna med dig på semestern kan du spela på några av de fina banorna som ligger i närheten.

Cala D’ Or ligger ca 65km öster om Palma, och skiljer sig från andra orter på ön. Resmålet har 5 ljuvliga badvikar insprängda i mellan klipporna. Låga vitkalkade hus i färgrik grönska och kuperad terräng. En levande liten stadskärna med gågator, butiker, mängder av caféer och restauranger. Den populära marinan bjuder på en behaglig atmosfär, internationell känsla och riktigt bra restauranger.

Det är enkelt att resa in till huvustaden Palma, antingen hyr du en bil eller tar du lokalbussen som tar strax över en timme. Vill man resa till någon av de vackra sandstränderna på sydostkusten ligger Es Trench bra till.

Vårt utbud av boende i Cala d'Or är mycket varierat, här finns trevliga semesterlägenheter, fina hotell och det går även att hyra hus i området. Vårt breda urval gör det lättare för dig att hitta ditt perfekta boende för din semester.