Sök och boka resa

search
Lofsdalen
» Våra resmål » Sverige » Sommar - och skidsemester i fjällen » Lofsdalen

Lofsdalen i Sverige

Fjällsemester när den är som bäst.

30 år som researrangör

30 år som researrangör

En del av Stena Line

En del av Stena Line

Delbetala din resa

Delbetala din resa

Prisgaranti på boende

Prisgaranti på boende

97% nöjda kunder

97% nöjda kunder

Tel: 042 - 37 85 00

Tel: 042 - 37 85 00

Lofsdalen i Sverige

Skidåkning i brantaste pisten eller åkning i lugn takt nerför långa mysiga lättåkta backar? Lofsdalen har skidåkning för nybörjaren, för de mindre barnen och för avancerade åkare som gillar att utmana naturens krafter. Det många av våra gäster uppskattar med Lofsdalen är att hela familjen kan åka tillsammans, vilket sexstolsliften gör möjligt där även de allra minsta kan ta sig upp på högre höjder. Sexstolsliften fungerar också som en samlingspunkt där kompisarna eller familjen möts lite då och då för att stämma av eller hitta igen varandra.

Fallhöjden är imponerande 492 meter. Liftsystemet är uppbyggt på så sätt att Du enkelt tar dig till den åkning som Du gillar bäst. Med 9 liftar och 26 nedfarter har vi ett stort och varierande utbud. All åkning sker dessutom på fjällets solsida! För snowbordåkarna finns Lofsdalens Park som ständigt byggs ut. Den stora parken är 700 meter lång har massor av spännande och roliga utmaningar. Med allt ifrån big jumps i olika storlekar till massor av häftiga rails och boxar i olika svårighetsgrader.

Vill man inte åka utför finns här härliga möjligheter till längdskidåkning samt fantastisk skoterkörning. Var du än bor i Lofsdalen har du nära till de fina längdåkningsspåren. Här finns 70 km preparerade spår, varav 2,5 km är elljusspår, samt 150 km rösade turleder.

Lofsdalen må vara en liten by till ytan sett men det är få fjällbyar som kan erbjuda ett så brett utbud av aktiviteter som Lofsdalen kan! En av årets stora nyheter är aktivitetshuset som invigdes strax innan jul. Här kan man bowla, klättra på klättervägg, spela golf i en simulator med mera. I Lofsdalen tar inte dagen slut för att backen har stängt!