Sök och boka resa

search
Vart vill du resa?
När vill du resa?
Resenärer  

Hotell

Vi har hotell i alla prisklasser både centralt i storstäder och längs vägen för dig på väg söderut. Väljer du Noga utvalt har vi besökt och godkänt ditt boende innan det tas in i vårt sortiment. Vi ställer höga krav på våra samarbetspartners och vill att du ska få den semester du förväntar dig.

Våra mest populära länder och regioner med hotell. Här hittar du ett litet axplock och det finns många fler att välja mellan.
Vill du söka hotell i ett annat land eller område använd sökrutan.

  
 

Hotell i Frankrike

Våra mest populära områden i Frankrike med hotell.

  
 

Hotell i Italien

Våra mest populära områden i Italien med hotell.

  
 

Hotell i Kroatien

Våra mest populära områden i Kroatien med hotell.

  
 

Hotell i Danmark

Våra mest populära områden i Danmark med hotell

  
 

Hotell, storstäder

Våra mest populära storstäder med hotell.

  
 

Vi kan hotell

Sembo har över 100.000 hotell, lägenhetshotell och lägenheter i vår databas. Vi har arbetat med hotell och lägenhetsbokning i mer än 30 år och ägs av Stena Line. Så du kan tryggt boka ditt hotell till resan med oss.

Hotell för flygresor

Hotell för flygresor över hela världen hittar du på Sembo.se. Du kan boka flyg och hotell i kombination på hemsidan. Då ställer vi resegaranti till Kommerskollegium för ditt flyg och hotell. Det ger dig en extra trygghet.

Hotell för bilsemester

På Sembo.se finns allt om bilsemester och att bila i Europa. Vi har hotell avpassade för bilsemester som ligger i populära badorter, skidorter, övernattningshotell längs vägarna och mycket hotell i spännande städer runt om i Europa.

Du hittar bilsemester i Danmark, Frankrike, Italien, Kroatien och Tyskland hos Sembo. Du bokar färja, hotell och lägenheter med oss. Du får alltid upp till 20% på färjan med Stena Line när du bokar färja och boende samtidigt med Sembo.

Hotell för barnsemester

Hotell för barnsemester och att resa med barn är något som Sembo kan, vi har arbetat med barnsemester sedan 30 år tillbaka och är ledande i Sverige på resor med barn. Här hittar du allt om barnsemester: Disneyland® Paris, LEGOLAND® Billund Resort, badland Lalandia och Weissenhäuser Strand , 12 djurparker, 12 nöjesparker, 17 badland och 5 sommarland. Att resa med barn är kul, så släpp loss ditt barnasinne.

Hotell för weekendresor

Hotell på alla populära weekendresmål, vare sig du flyger eller bilar. Hotell som ligger i centrum av städerna och nära sevärdheter. Du hittar massor med tips om hotell och weekendresor. Allt om weekendresor

Hotell för skidresor

Hotell på 175 skidorter hittar du också på Sembo.se. Våra skidhotell ligger i Frankrike, Italien, Norge, Schweiz, Sverige och Österrike. Du hittar hotell och lägenheter i alperna och stugor i hotell i Norge och Sverige

Delbetala ditt hotell

Tänk på att du kan delbetala eller avbetala din resa eller ditt hotell med Captum. Du kan dela upp i avbetalningar på din resa i upp till 12 månader. Läs allt om delbetala hotell och resor https://www.sembo.se/om-oss/delbetala-med-captum

Resegaranti

Bokar du färja eller flyg och hotell samtidigt så omfattas du av resegaranti som Sembo ställer till Kammarkollegiet. Läs allt om resegaranti med Sembo

Hotell, lägenhet eller eget hus?

Noga utvalt
NOGA UTVALT

Noga utvalda semesterboenden

Boenden märkta med symbolen Noga utvalt har våra semestertestare besökt och godkänt.

För att säkerställa att du får bästa tänkbara kvalitén på ditt boende genomför vi även löpande kundundersökningar - allt för att du ska känna dig trygg. Läs mer om Noga utvalt.