Sök och boka resa

search
» Våra resmål » Storbritannien » England » London » Shopping

Shopping i London

Shopping

30 år som researrangör

30 år som researrangör

En del av Stena Line

En del av Stena Line

Delbetala din resa

Delbetala din resa

Prisgaranti på boende

Prisgaranti på boende

97% nöjda kunder

97% nöjda kunder

Tel: 042 - 37 85 00

Tel: 042 - 37 85 00

SHOPPING I LONDON

Shoppingmöjligheterna är minst sagt goda! Klassiska shoppingstråket är Oxford Street. På Old Bond Street har många av de stora modehusen etablerat sig, bl.a. Chanel, Prada, Hermés, Louis Vuitton och Gucci. Även superbrittiska Mulberry hittar man på denna exklusiva gata.  London är också känt för de många marknader, loppisar och second hand affärer som är utspridda över staden.

Books for cooks
Adress: 4 Blenheim Crescent, London W 11
Tel: 0171-2211-992
Här kan både glada amatörer och proffesionella kockar låta sig inspireras. Förutom att sälja kokböcker anordnar man även matlagningskurser. Det går också bra att äta lunch men eftersom det bara finns 3-4 bord måste man beställa bord i förväg. Blir man riktigt förtjust i det man äter går receptet naturligtvis att finna i någon av bokhandelns böcker.

Top shop/Top man
Adress: Oxford Street 214.
Ta sig dit: Tunnelbana Bond Street
Detta är britternas svar på H&M. Här säljs bra kläder till rimliga priser och designen är aktuellaste nytt med moderiktiga detaljer som ”lånats” från de stora modeskaparna.

Harvey Nichols
Adress: 109-125 Knightsbridge London
SW1X 7RJ
Här hittar man alltid det senaste som gäller mat och mode. Matavdelningen, som öppnades 1992, är en av de flottaste i London.
Tunnelbana Knightsbridge

Harrods
Adress: Harrods 87 - 135 Brompton Road Knightsbridge London SW1X 7XL
Det är alltid lika spännande i detta världsberömda varuhus, med allt från mode till sport, inredning och mat. Här handlar man för att kunna säga att man shoppat på Harrods!!
Tunnelbana Knightsbridge

Portobello road
Detta är en av världens mest berömda marknader. På denna långa gata säljs allt från konst till färska grönsaker. Loppmarknad måndag till lördag. Antikviteter säljs främst på lördagar.
Här säljs allt från antikt till skräp. Ett myllrande folkliv och möjligheten att faktiskt fynda gör promenaden mellan marknads-stånden till en njutbar upplevelse. Tunnelbana Notting Hill Gate