Sök och boka resa

search
Ibiza Town
» Våra resmål » Spanien » Ibiza » Ibiza Town

Ibiza Town i Spanien

Högsta möjliga klass på nattlivet!

30 år som researrangör

30 år som researrangör

En del av Stena Line

En del av Stena Line

Delbetala din resa

Delbetala din resa

Prisgaranti på boende

Prisgaranti på boende

97% nöjda kunder

97% nöjda kunder

Tel: 042 - 37 85 00

Tel: 042 - 37 85 00

Ibiza Town i Spanien

Ibiza stad erbjuder ett otroligt hett nattliv och ska man vara "inne" är det Ibiza som gäller.

Staden är känd för sitt vilda nattliv där det ofta ses kända personer i mängden. DJ's från hela världen kämpar om att få spela på någon av de berömda klubbarna, ta bara Sa Trincha som ligger på Salines-stranden! Enligt många har de världens bästa DJ', håller du med? Förutom mängder av barer, klubbar och discon finns här också ett häftigt strandliv som kan upplevas som ett stort party.

Men bara att flanera runt i de trånga gränderna eller att sätta sig på uteserveringen, beställa in en iskall San Miguel och bara kolla in folket är en upplevelse i sig. Och naturligtvis måste de små charmerande butikerna besökas och med all säkerhet köper du något spännande som du aldig sett tidigare. Här finns för alla smaker!

Passa på att unna dig några utsökta måltider under semestern. Ibiza har ett mycket bra kök med ett mycket varierande utbud men vi föreslår att du tar chansen att äta öns egna läckerheter. Gå inte miste om en läcker skaldjurstallrik eller god risrätt såsom Arroz Marinera eller en Paella.