Sök och boka resa

search
Haven Holiday Parks
» Våra resmål » Storbritannien » Semesterbyar » Haven Holiday Parks

Haven Holiday Parks i Storbritannien

Genom att välja någon av Haven Holiday Parks semsteranläggningar, kan ni vara säkra på att få en rolig och minnesvärd familjesemester.

30 år som researrangör

30 år som researrangör

En del av Stena Line

En del av Stena Line

Delbetala din resa

Delbetala din resa

Prisgaranti på boende

Prisgaranti på boende

97% nöjda kunder

97% nöjda kunder

Tel: 042 - 37 85 00

Tel: 042 - 37 85 00

Haven Holiday Parks i Storbritannien

Haven Holiday Parks samtliga semesteranläggningar ligger antingen i den grönskande, pittoreska landsbygden eller längs kustlinjen. Här har du alltid ett idealiskt läge och kan njuta av de vackra omgivningarna och lokala attraktionerna. Varför inte besöka de närliggande städerna och byarna, gå promenader och upptäcka naturen eller bara koppla av och stanna vid semesteranläggningen? Möjligheterna för vad du kan göra under din semester i Haven är många. Och i direkt anslutning till anläggningen finns livsmedelsaffärer, caféer och restauranger samt anordnade dagliga aktiviteter och underhållning. Här finns allt du kan tänkas behöva och lite till. Inomhus- och utomhuspooler, lekplatser, restauranger och caféer är några av de inbjudande faciliteter som Haven Holiday Parks är försedda med.

Här bor du i ett av Haven Holiday Parks moderna, komfortabla och välutrustade boenden. Boendena är lämpad för självhushåll och då ingår bl.a. mikro, vattenkokare, brödrost, tv, dusch och wc. Haven erbjuder flera semesteranläggningar och boendealternativ, så att ni kan välja det som passar er familj bäst.