Våra resmål » Italien » Sardinien
Sardinien

Sardinien

Sardinien - paradiskänsla och landets bästa stränder

Sök och boka resa

search

Sardinien

Vill du resa och bo på hotell eller hyra ett hus på en plats där du "bara kan vara"? Då välkomnar vi dig till Sardinien, en av Italiens vackraste platser med skimrande hav och vita sandstränder. Med oss kan du boka både flyg, hotell, lägenhet eller hyra ett eget hus och uppleva detta paradis.

Kust av världsklass och långa vita sandstränder

Många jämför Sardinien med Karibien. Vilket inte är så konstigt med tanken på det helt fantastiska badvatten och flertalet underbara sandstränder du hittar här. Det är ingen tillfällighet att många kändisar och kungligheter väljer Sardinien som ett av sina resmål.

Många omtyckta platser att tillbringa din semester på

På Sardinien hittar du den kända Costa Smeralda, Smaragdkusten. Här ligger lyxyachterna på rad. Du befinner dig i norr och i en skärgård där du fascineras av stränderna och det kristallklara vattnet. Vi har hotell och semesterlägenheter bl a vid Palau, Isola Rossa och Alghero.

Väljer du att resa till södra delen av Sardinien, kring provinshuvudstaden Cagliari, är stränderna utsträckta, vita och finkorniga även här. Det är sol och bad som gäller. Även här har vi valt ut hotell och semesterlägenheter runt om Cagliari. Vart du än bor så smakar maten himmelskt gott. Glöm inte att prova på öns specialiteter som fårost, pecorino sardo eller tunnbröd. Och avrunda måltiden med ett glas likör, mirto.

Oavsett var du väljer att tillbringa din resa, så är total avkoppling ledordet för en semester här.

Bra att veta inför din resa En lokal turistskatt, infördes i Italien år 2012. Denna varierar mellan 2-5 EUR/person/natt beroende på vilken lokal klassificering det valda boendet har. Skatten betalas direkt till ditt hotell eller semesterlägenhet vid ankomst eller avresa. Sardinien är Medelhavets näst största ö. Landskapet, språket, maten och intrycken varierar stort även om ön endast är 33 mil lång från norr till söder.

Läs mer

Dölj

Visa karta