Sök och boka resa

search
» Våra resmål » USA » Florida » Orlando » För barnen

För barnen i Orlando

För barnen

DISNEYBESÖKET:

Räkna med att man knappast hinner eller orkar mer en park på en dag. Var på plats när de öppnar, då köerna inte är så långa. Välj populäraste åkturen först. Kör ni hyrbil så titta noga var ni parkerade den, den kan vara svår att finna annars.
Det finns flera varianter av biljetter. Välj den som passar dig bäst.

Magic Kingdom®
Den allra första parken med alla kända seriefigurer, som bl a visar upp sig i en stor, festlig parad varje eftermiddag. I parken finns Äventyrslandet, Fantasilandet, Gränslandet, Framtidslandet och många spännande åkattraktioner. Kvällen avslutas med fyrverkeri.

Epcot®
I Walt Disney’s framtidsversion är allting möjligt. Parken är uppbyggd för kunskap och chans att uppleva tekniken och dess utveckling. Man kan resa in i människokroppen eller vara med på dinosauriernas tid. Och elva av världens länder har byggt utställningar med något sevärt och ätbart från sitt land. Häftiga åkturer och interaktiva attraktioner kan också provas.

Disney-MGM Studios
Här har du chans att få uppleva många kända miljöer ur filmens värld. Lite häftigare med stuntmäns uppvisning och specialeffekter eller lite lugnare tecknade filmäventyr.

Disney’s Animal Kingdom® Park
Genom Afrikas djungel och savanner på safaritur färdas man omgiven av lejon, elefanter, zebror och många andra djur. Dinosauriernas värld för många miljoner år sedan upplever vi i Dinoland. ”Livets träd” är 14 våningar högt och har djurskulpturer täljda i stammen.

Badlanden ”Typhoon Lagoon” och ”Blizzard Beach”
Här hittar du många häftiga vattenaktiviteter med rutschbanor och mycket annat. Den senare erbjuder världens högsta rutschbana med nästan fritt fall i en fart av 100 km/tim.