Sök och boka resa

search
» Våra resmål » Frankrike » Franska Rivieran » Nice » Shopping

Shopping i Nice

Shopping

30 år som researrangör

30 år som researrangör

En del av Stena Line

En del av Stena Line

Delbetala din resa

Delbetala din resa

Prisgaranti på boende

Prisgaranti på boende

97% nöjda kunder

97% nöjda kunder

Tel: 042 - 37 85 00

Tel: 042 - 37 85 00

SHOPPING I NICE

Nice är en utmärkt shoppingstad både för den lilla och den stora plånboken. Börja på Galeries Lafayette - varuhus à la NK mitt i stan vid Place Masséna. Gå sedan vidare in på den livliga gågatan Rue Masséna, där du framförallt hittar kläd- och skobutiker som erbjuder varor i varierande utförande och prisläge. Gå in i smågatorna på väg upp mot Boulevard Victor Hugo, och du finner de lite mer sparsmakade boutiquerna med de diskreta prislapparna.

Promenera sedan ut på huvudgatan Avenue Jean Médécin, där de flesta större kläd- och skokedjor finns representerade, bland dem det spanska modehuset Zara. Gå också in i shoppinggalerian Nice Etoile, där kläd- och heminredningsbutiker ligger vägg i vägg med glassbarer och snabbmatkedjor.

Glöm heller inte bort "Vieux Nice" - gamla stan - där en del godbitar i form av både billiga turistfällor och exklusiva märkesbutiker gömmer sig. På Cours Saleya är det marknad, där du på måndagar kan njuta av färgsprakande blomsterarrangemang, och andra dagar färsk frukt och grönsaker som kommer direkt från den provensalska landsbygden.