Sök och boka resa

search
» Våra resmål » USA » New York State » New York City » För barnen

För barnen i New York City

För barnen

30 år som researrangör

30 år som researrangör

En del av Stena Line

En del av Stena Line

Delbetala din resa

Delbetala din resa

Prisgaranti på boende

Prisgaranti på boende

97% nöjda kunder

97% nöjda kunder

Tel: 042 - 37 85 00

Tel: 042 - 37 85 00

FÖR BARNEN:

New York har trots dess hektiska livsstil en hel del att erbjuda barnen. Klassiska sevärdheter som Empire State Building, Frihetsgudinnan och Central Park passar barn i alla åldrar. Även museum som Intrepid Sea Air Space Museum och Metropolitan Museum of Art är unika och underhållande museer.

Brooklyn Botanic Garden
på 900 Washington Ave har en 1200 m² Discovery Garden, där barn kan leka trädgårdsmästare, göra egna leksaker av naturmaterial eller bara leka fritt.

Brooklyn Children’s Museum
på 145 Brooklyn Ave är fokuserat på att lära barn om olika kulturer. Här kan man göra allt från att lära sig spela instrument i riktig studio, bygga dammar och broar och allt i andan att ”gör det själv”.

New Victory Theatre
är den ultimata teatern för barn och vuxna. Här erbjuds det bästa inom cirkus, teater, musik och dockteater. Teatern ligger på 209 West & 42nd Street.

New York Aquarium
på West 8th Street & Surf Avenue har 300 olika vattenlevande djurarter, dagliga sjölejonshower. Varför inte klappa en valross?

Dylan’s Candy Bar.
Ett barns dröm som går i uppfyllelse! En butik med två våningar fyllda med alla möjliga sorters godis. Här hittar du godis som du trodde hade försvunnit för länge sen. Det finns också ett stort glasstånd med mängder av olika sorter. 1011 Third Avenue.