Sök och boka resa

search
» Våra resmål » USA » New York State » New York City » Musik/Teater

Musik/Teater i New York City

Musik/Teater

30 år som researrangör

30 år som researrangör

En del av Stena Line

En del av Stena Line

Delbetala din resa

Delbetala din resa

Prisgaranti på boende

Prisgaranti på boende

97% nöjda kunder

97% nöjda kunder

Tel: 042 - 37 85 00

Tel: 042 - 37 85 00

MUSIKALER

Nyhet! Nu kan du direkt hos Sembo boka biljetter till musicaler och andra evenemang. Se överst på vår startsida under fliken "Evenemang".

De populära musikalerna är ofta slutsålda lång tid i förväg. Restplatser säljs hos TKT på Times Square efter kl 15, kom i god tid. Till matinéföreställningar säljs kl 12.

Här presenterar vi kortfattat några av de populäraste föreställningarna utan att ange priser och tider.

New Yorks största teaterhit är tillbaka: biljetter för bara $ 20.
Under perioden 4 - 16 september erbjuder utvalda Off-Broadwayshower rabatterade biljetter.
Erbjudandet kallas "20 at 20" och innebär att man kan köpa biljett för endast $ 20 i teaterns kassa 20 minuter innan föreställningen börjar. Med lite tur och skicklighet kan man faktiskt se fem shower på en dag.
För fullständig lista över deltagande shower se www.offbroadway.com

A Chorus Line.
Hösten 1975 hade en ny musikal om dansartister hopp och drömmar på Broadway premiär i New York på själva Boradway. Musikalen fick översvallande recensioner och vann nio Tony Awards samt Pulitzerpriset för Bästa Drama. A Chorus Line kom till att bli den längst spelade amerikanska musikalen.

Avenue Q.
Pris för bästa musikal i Tony Award 2004!
Sesam Street möter South Park: De kanske verkar bekanta, men dessa dockor (och deras mänskliga motsvarigheter) är inte riktigt lika trevliga...

Beaty and the Beast.
En vacker kärlekssaga för hela familjen.
Baserad på Disney’s tecknade klassiker, en historia om en vacker ung flicka som lär ett förhäxat monster meningen med kärlek. En storslagen föreställning för hela familjen!

Blue Man Group.
3 blåa killar som du bara måste se!
Blue Man Group är en kreativ grupp som är mest kända för sina prisbelönta teatraliska föreställningar. I föreställningen uppträder 3 kala och blåa gestalter som ger publiken en mångupplevelse som bl.a. kombinerar teater, musik och konst på ett sätt som liknar inget annat ni sett.

Chicago.
Sassy, sexy, sophisticated!
Sofistikerad, farlig, sexig och mycket humor har denna fräscha Tony Award vinnande succé. Under gangstertidens glansdagar drömmer en nattklubbsdansös om en bejublad varietéstjärna. Med hjälp av en pistol och en skrupulös advokat uppfylls hennes dröm om att komma på tidningarnas första sida.

Hairspray.
50-talet är förbi och ändringarnas tid är här!
Året är 1962... Tjejen Tracy med det stora håret och ännu större hjärta har en enda passion i livet: att dansa. Kan hon vinna charmören Link Larkins hjärta och putta ner regerande dansprinsessan på TV utan att förstöra frisyren?!

I Love You, You´re Perfect...
Detta är en musikalisk hyllning av relationen som handlar om vägen till tvåsamheten och om spelet, dess prövningar och motgångar. Faktum är att det under denna show är fler som friat till varandra än någon annan show i New York!

Jersey Boys.
Jersey Boys är en berättelse om hur en grupp arbetarpojkar som hamnat fel i livet, blir ett av genom tiderna största popband i Amerika - Frankie Valli and The Four Seasons. De skrev sina låtar själva, uppfann sitt eget sound och sålde 175 miljoner album världen över - allt innan de fyllde 30.

Les Miserables.
Alain Boublil och Claude-Michel Schonbergs legendariske musikal kommer tillbaka till Broadway för ett sexmånaders besök (-17/6 2007). En storartad, gripande och tragisk musikal baserad på Victor Hugos bok. Paris år 1815; en straffånge släpps fri i en hård och kall tid där kampen mot ett brutalt orättvist samhälle kostar liv men föder kärlek.

Lion King.
Följ med lejonet Simba och hans vänner på äventyr.
Kritikerrosad visuell uppsättning baserad på tecknade filmen "Lejonkungen", där Disney har fått en konstnärlig revansh. Historien om det unga lejonet Simba som kämpar med det ansvar som väntar honom, då han en gång ska ta över sin fars plats som kung. Rekommenderas ej till alltför små barn, då den emellanåt kan vara lite otäck.

Mamma Mia!
Mamma Mia, here I go again...
Främsta musikalen från Londons West End som kom till Broadway våren -99 och spelar fortfarande för fulla hus! Romantisk komedi om en mamma och hennes dotter. Medan dottern planerar sitt bröllop går modern och funderar på vilken av männen från hennes tidigare liv som är fader till hennes dotter....

Mary Poppins.
Academy Award vinnarsånger och Oliver Award vinnarregissören Richard Eyre bringar liv i historien om familjen Banks och deras magiska nanny Mary Poppins. För er som har missat filmen om Mary Poppins, kan jag berätta att hon är en magisk nanny, som när hon börjar jobba för familjen Bank helt omvälver familjens barn. Mary Poppins kan flyga, på riktigt!

Phantom of the Opera.
Andrew Lloyd Webbers "kronjuvel"
I den underjordiska gångarna under den Stora Operan i Paris härskar Fantomen. Ett musikaliskt men vanskapt geni, som förälskar sig i den vackra Christine och bestämmer sig för att göra henne till en ny stjärna.

Producers.
Bygger på filmen "Det våras för Hitler".
Het musikal på Broadway! En teaterproducent och hans revisor kommer på det perfekta knepet att tjäna stora pengar, nämligen att sätta upp den sämsta musikalen någonsin!

Rent.
Rockmusikal baserad på den berömda operan "La Boheme".
Utspelar sig i det ruffiga East Village i New York. Roger är en HIV-positiv punkrockare som kämpar för att skriva en hit innan hans tid är ute. Han förälskar sig i Mimi som dansar på en strippklubb. Följ deras öde i denna gripande musikal.

Spamalot.
En ny dråpligt rolig musikal av Monty Python!
Denna musikal berättar den legendariska historien om King Arthur och hans riddare kring det runda bordet, och sökandet efter den heliga Gralen.
I Monty Pythons Spamalot uppträder ett gäng benlösa riddare, killar i tights (med ben), mördarkaniner och sexiga dansande divor.

Stomp.
Denna show måste upplevas!
En brittisk dans- och slagverksgrupp bjuder på en fantasifull, högljudd och medryckande föreställning och använder allt annat än traditionella instrument. Passar utmärkt för stora och små.

Tarzan.
Efter ett skeppsbrott utanför Afrikas västkust hittas en nyfödd pojke på stranden av några gorillor. De tar med sig honom till sin stam och han blir en del av deras familj. När han slutligen träffar en människa, den unge upptäckaren Jane Porter, förändras båda deras liv och världar för alltid. Tarzan är baserad på den animerade filmen med samma namn och är Disneys senaste familjesensation på Broadway. Phil Collins har utöktat sina låtar från filmen och har denna gång skapat all filmmusik. Bob Crowley har regisserat och designat filmen och David Henry Hwang har anpassat storyn från film till scen.

The Color Purple
Alice Walker's olika och oförglömliga karaktärer kommer till liv på scen med blues, gospel, jazz, swing och afrikansk musik. Den färgade 14-årige Celie börjar skriva brev till Gud, eftersom hon inte har en levande själ att anförtro sig åt. Celie skriver för att förstå det hon knappast kan fatta själv: sitt eget liv som är så fyllt av förnedring och förtryck. När hon blir bortgift med en äldre man med fyra barn verkar det först som om hon bara bytt ett helvete mot ett annat, men så möter hon bluessångerskan Shug Avery. Därmed börjar hennes liv sakta att förändras. Shug är stark och självständig och väcker Celie till frigörelse och ett milt, glädjefyllt uppror. The Color Purple vann en statuett på 2006-års Tony Award.

The Drowsy Chaperone.
The Drowsy Chaperone tar sin början när en äkta musikal- och teaterfantast spelar sitt favorit album och musikalen magiskt brister ut i liv! Ni blir genast fördjupade i denna dråpliga berättelse om en glamourös brud och hennes bröllopsdag. Komplett med spänning och överraskningar som tar både aktörerna (bokstavligen) och publiken (metaforiskt) till skyarna.
En ovanlig kombination av makalös originalitet och bländande talang.

Wicked.
En musikal som utspelar sig i "The Land of Oz"
En musikal baserad på novellen med samma namn, där de mycket olika flickorna Elphaba och Galinda möts och blir vänner. Tillsammans beger de sig ut på en resa i det magiska Landet Oz, där de möter Trollmannen från Oz. Här får man följa de två flickorna, och se hur Ephalba blir den onde häxan och Galinda blir den goda häxan. Fredagar till lördagar finns det enbart chans på att få Premium Seats biljetter, dvs det är de allra bästa, men kostar även därefter.