Våra resmål » Grekland » Kreta
Kreta

Kreta

Kreta, den perfekta semesterön?

Sök och boka resa

search

Kreta

Kreta erbjuder i de närmaste en semester. Med sitt underbara väder och vackra natur finns här något som lockar oss alla. Runt hela ön finns byar och städer som erbjuder härliga stränder. Vi kan erbjuda dig boende i både lägenhet, hotell och i eget hus på Kreta. Välj själv hur du vill tillbringa din semester på Kreta. Oavsett vad du väljer har vi boende som passar just dig på Kreta.

Kreta är för många favoritön i bland de grekiska öarna. De härliga stränderna, den goda maten där havets läckerheter är en given del av menyn, de gästvänliga människorna och det sköna klimatet är bara några av skälen till öns stora popularitet. Semester på Kreta är en en given favorit.

Kreta passar dig som vill ha en lugn och skön semester, men även dig som är mer äventyrslysten. Varför inte kombinera de två, Kanske boende några dagar i en av de större orterna Rethymnon, Heraklion eller Hersonissos i kombination med några dagas avslappning i en av de mindre orterna vid havet. En av familjernas största favorit är Platania som ligger cirka 3 mil väster om Chania. Här ligger hotell och lägenheter som pärlband längs den långa stranden. Du kan lätt ta dig in till Chania och den härliga hamnen där för övrigt Zorba delvis spelades in. Kreta passar även för dig som vill ha en mer aktiv semester. Oavsett om det är vandring i bergen, kulturresa med besök på Knossos, dykning i fantastiska vatten eller bara slappa dagar vi pool eller på strand så lovar vi dig en fantastisk semester på Kreta med härliga boende på de flesta orter. För dig som vill uppleva hela Kreta passar ön perfekt för en bilsemster.

Läs mer

Dölj

Visa karta